15 Οφέλη του μάρκετινγκ μέσω email για μικρές επιχειρήσεις

Σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν email καθημερινά: ιδιώτες, μικρές επιχειρήσεις. F και μεγάλες εταιρείες. Ελέγχουμε τα εισερχόμενά μας πριν από το πρωινό. S στέλνουμε email κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας ή κατά. A τη διάρκεια ενός διαλείμματος για καφέ. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένας αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να χτίσετε την επωνυμία σας. G να προσελκύσετε δυνητικούς πελάτες και να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες σας.

Ας εξερευνήσουμε μερικά από τα βασικά

Oφέλη του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και γιατί θα πρέπει να αποτελεί σημαντικό μέρος της στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ.

Οφέλη μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;
Η McKinsey εκτιμά ότι η αποστολή τακτικών Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι περίπου 40 φορές πιο αποτελεσματική και έχει καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI) βοηθώντας την επιχείρησή σας να αποκτήσει νέους πελάτες από το Facebook και το Twitter.

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Η μέση απόδοση επένδυσης για

Tο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι 4200%, που σημαίνει ότι για κάθε 1 $ που δαπανάται για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η μέση απόδοση είναι 42 $ [Mailchimp].

Τα εξατομικευμένα email έχουν μέση αναλογία So verhindern Sie Vorfälle mit Mobilgeräten ανοίγματος 29% και αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων 5%, ενώ τα μη εξατομικευμένα email έχουν μέσο ποσοστό ανοίγματος 15% και αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ

Rου χρησιμοποιούν το όνομα του παραλήπτη στη γραμμή θέματος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν 26% υψηλότερο ποσοστό ανοίγματος από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς εξατομίκευση [AWeber].

Οι τμηματοποιημένες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Eχουν 14,31% υψηλότερες αναλογίες ανοίγματος και 100,95% υψηλότερες αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων από τις μη τμηματοποιημένες καμπάνιες [Σταθερή επαφή].

Το 80% των επαγγελματιών των επιχειρήσεων afb directory πιστεύει ότι το email marketing βελτιώνει τη διατήρηση των πελατών [Mailchimp].

Το μέσο ποσοστό μετατροπών για

Tο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής είναι 66%, σε σύγκριση με 2% για τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης [HubSpot].

Τα αυτοματοποιημένα email καλωσορίσματος έχουν μέσο ποσοστό ανοιχτού 82%, σε σύγκριση με 25% για διαφημιστικά email [AWeber].

Το μάρκετινγκ μέσω email είναι 40 φορές πιο αποτελεσματικό στην απόκτηση νέων πελατών από το Facebook ή το Twitter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *